En hızlı, En iyi, En güvenilir
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En hızlı, En iyi, En güvenilir

Program indirmenin 1. adresi

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

gittiğiniz dersanelerin geçmişi..

2 posters
YazarMesaj
dragon06

dragon06

gittiğiniz dersanelerin geçmişi.. Empty
MesajKonu: gittiğiniz dersanelerin geçmişi..   gittiğiniz dersanelerin geçmişi.. Icon_minitimeCuma Mayıs 15, 2009 11:21 am

KÜLTÜR DERSANELERİ

Üniversite hazırlık eğitimi ile ilgili kurslara talep özellikle 1970' li yıllardan başlayarak günümüze kadar gelmiş ve artarak da devam etmektedir. Üniversiteye hazırlıkta yıllardan beri kurslar açılmış ve eski dersanelerin bir çoğu çağın değişen koşullarına ayak uyduramayıp, eğitim ve öğretim programlarında gerekli revizyonları yapamadıkları için ya kapanmış, ya da çok küçük ölçekli kurslar olarak faaliyetlerini sürdürmüşlerdir.

"Kültür Test" üniversite hazırlık dergisi ve ÖSS hazırlık kursu ile 1979 yılında İstanbul Beyazıt' taki ilk ve tek şubesinde eğitim hayatına başlayan "Kültür Dersaneleri", 1990 yılında büyük bir atılım yaparak yeni şubeler açmaya başlamıştır. Başlangıçta sadece İstanbul' un merkezi noktalarında açılan şubelerimize gösterilen yoğun ilgi ve büyük kent olmanın verdiği ulaşım zorluğu nedeniyle şube açılışlarını İstanbul' un tüm semtlerine yaymıştır. 2004-2005 öğretim yılında ise dersaneciliğe yeni bir anlayış getirerek, bazı merkezlerde 2. şubesini açmış, "Sayısal" ve "Sözel" olmak üzere ayrı binalarda hizmet vermeye başlamıştır.

Yaygın ağı, güçlü kadrosu ve öğrenci merkezli eğitim anlayışı ile ilerlemesini sürdüren Kültür Dersaneleri yayıncılık alanında da kaliteli ve kapsamlı dokümanlarını öğrencilerinin hizmetine sunmaktadır. Özellikle öğrencilerine sağladığı yeniliklerle öne çıkan dersanemiz, 1999 yılında hazırladığı "Kültür Digital" projesi ile Türkiye' de ÖSS hazırlık alanında bir ilki gerçekleştirmiştir. Gerek İstanbul halkının, gerekse bütün Türkiye' nin güvenini kazanarak kurumsal kimliğini daha profesyonel bir çerçeveye getiren dersanemiz bununla da yetinmeyip, bugün yabancı dil kursları, yurtdışı eğitim danışmanlığı, bilgisayar kursu, sürücü kursu, kolejler, yayıncılık, OKS hazırlık dersanesi gibi bir çok alanda eğitime hizmet veren kurumlarımızın açılmasında da öncü olmuştur.

İstanbul' da 34 öSS, Anadolu' da 24 ÖSS ve 24 OKS şubesi olan Kültür Dersaneleri ilerleyen yıllarda da bir çok ilde şube açarak kaliteli hizmetini tüm Anadolu' ya yayma çabası içinde olacaktır.

Kültür Dersaneleri yıllardan beri eğitim programı ve kaynakları ile Anadolu' daki bir çok eğitim kurumuna da desteğini devam ettirmiştir.

"Size çok yakınız" sloganıyla faaliyetlerine başlayan Kültür Dersaneleri İstanbul halkının da teveccühüyle hızlı bir gelişme göstermiş ve artık onları "GöREBİLDİĞİNİZ HER YERDEYİZ" sloganıyla selamlamaktadır.
dragon06

dragon06

MesajKonu: MİSYON   gittiğiniz dersanelerin geçmişi.. Icon_minitimeCuma Mayıs 15, 2009 11:22 am

MİSYON'U
Başarıyı, değişim ve güvenin meyvesi olarak gören "Kültür Dersaneleri" üzerine düşen görevi profesyonel yönetim anlayışı, uzman eğitim kadrosu, müfredat programı ile örtüşen bilimsel programı, en güncel kaynak ve dokümanları ve öğrenciye rahat eğitim ortamı sunan ergonomik mekanlarıyla yerine getirmektedir. Toplumsal, bilimsel, teknik ve ekonomik koşullardaki değişimi yakından izleyerek çeyrek asrı geçen bilgi birikimi ve deneyimi ile değişimi harmanlamak ve bunu öğrencinin hizmetine sunarak başarıyı yakalamak Kültür Dersaneleri' nin en temel misyonudur. Bu nedenle yeni bin yılda "Eğitimde Toplam Kalite" anlayışını benimseyerek branş öğretmenleri, rehberlik servisi ve idari kadrosu ile Türkiye'ye en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını sürdürmektedir.
dragon06

dragon06

MesajKonu: VE TABİKİ VİZYON   gittiğiniz dersanelerin geçmişi.. Icon_minitimeCuma Mayıs 15, 2009 11:23 am

VİZYON'U
Kaliteli ve bilimsel ilkelere uygun eğitim hizmeti sunmak tüm eğitim kurumlarının ortak hedefidir. Bunun için işletmelerin kendi iç işleyişlerini yeniden düzenlemeleri, bazı faaliyetlerini geri bildirime tabi tutmaları, şebeke organizasyonlarını geliştirmeleri, değişen çağa ve bilimsel yeniliklere ayak uydurmaları gerekmektedir. Kültür Dersaneleri bu vizyonu ile eğitimde öncü kurum olmanın sorumluluğunu taşımaktadır. Her yıl binlerce öğrenciye rehber olmak ve bu öğrencilerin üniversiteye yerleşebilmeleri için en iyi eğitimi almalarını sağlamak bizim en temel gayemizdir.Eğitimde toplam kalite ilkesine göre hareket etmenin ve başarılı olmanın ana prensibi ise; daima "öğrenci odaklı" hareket etmektir. Öğrencinin her türlü ihtiyacına cevap verecek bilgi, kültür, hizmet ve ekipman sağlandığı taktirde başarılı olmamak için bir sebep kalmayacaktır.

İşte Kültür Dershaneleri olarak biz her zaman bunu sağlayabilecek deneyimimiz, uzman kadromuz ve amatör ruhla çalışan ekibimiz ile başarıya odaklanan bir kurum olmanın gururunu yaşıyoruz. Kültür Dersaneleri’nde statik bir anlayış yerine dinamik bir anlayış her zaman hakim olmuştur. Sürekli yeniliklere açık, proje geliştirebilen, başarının planlı ve programlı çalışmaktan geçtiğine inanan ve her zaman daha iyiyi arayan bir kurum olmanın tadı bambaşkadır.
dragon06

dragon06

MesajKonu: kültürr   gittiğiniz dersanelerin geçmişi.. Icon_minitimeC.tesi Mayıs 16, 2009 11:12 am

Ben gidiyorum ama tavsiye etmem..Very Happy
AdminS
Admin
Admin
AdminS

MesajKonu: Geri: gittiğiniz dersanelerin geçmişi..   gittiğiniz dersanelerin geçmişi.. Icon_minitimeC.tesi Mayıs 16, 2009 11:24 am

bende gidiyorum ama tavsiye etmiyorum

gittiğiniz dersanelerin geçmişi..
1 sayfadaki 1 sayfası