En hızlı, En iyi, En güvenilir
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En hızlı, En iyi, En güvenilir

Program indirmenin 1. adresi

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ

5 posters
YazarMesaj
evoburak

evoburak

GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ Empty
MesajKonu: GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ   GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ Icon_minitimeCuma Mayıs 01, 2009 1:11 pm

ARKADAŞLAR SİTEMİZDE BENCE EFTEN PÜFTEN YAZILAR YERİNE FULL OYUN UPLOAD LARI ORJİNAL PROGRAM UPLOADLARI OLMASI GEREK SİZ BU BÖLÜLERİ AÇIN BEN PAYLAŞIMLARI YAPARIM ADMİNLERE SESLENİYORUM
lol! BÖYLE SİTELERE TALEP ÇOK lol!
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ   GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ Icon_minitimePtsi Mayıs 04, 2009 10:26 am

önerin değerlendirilecektir
burak

MesajKonu: konu admınD::D   GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ Icon_minitimePaz Mayıs 10, 2009 2:37 pm

kards sıten cok gsl olms smdı coklu tıtresm msn sakaları we sıfre kırıcı prgram ıstıorm.. bı zahmet we ya bn le dırtek ırıtıbata gc dha ıı olr:D:D sıteye koy we ya dha ıı olur herkz yararlanr ole bı prgram war mı??
dragon06

dragon06

MesajKonu: gerek yok..   GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ Icon_minitimeCuma Mayıs 15, 2009 11:26 am

arkadaşım ciddi bi site burası eminim farkındasındır ancak sadece oyun ya da tek tür programlar hakkında olan normal sitelerden öteye her konuyu barındırabilecek özel bi site olmamız bence en iyisi olur.bu sayede öncelikli amaç olarak kendimizi TÜRKİYE'ye tanıtmak sonradan açılmak için en uygun adım olacaktır yanlış mı göktuğ?
dragon06

dragon06

MesajKonu: türkçe   GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ Icon_minitimeCuma Mayıs 15, 2009 11:28 am

bide sitede herkesin anlayabileceği türkçe şekilde yazmaya gayret edersek.. Very Happy
evoburak

evoburak

MesajKonu: Geri: GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ   GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ Icon_minitimePtsi Mayıs 18, 2009 5:29 pm

SEVİNDİM king
evoburak

evoburak

MesajKonu: Geri: GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ   GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ Icon_minitimeSalı Mayıs 19, 2009 5:06 pm

ZATEN TEK TÜK OYUN DEMİYORUM BENİM BURDA PAYLAŞACAĞIM EN AZ 130 FULL OYUN VAR SİTEYE BUNLARI EKLERSEK FULLCULAR BURAYA YÖNLENİRLER TÜRKİYEYİ TANIMAK İSTEYEN REHBER SİTELERE GİRER BURASI FORM SİTESİ REHBER SİTESİ DEĞİL Kİ
dragon06

dragon06

MesajKonu: Geri: GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ   GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ Icon_minitimeSalı Mayıs 19, 2009 7:19 pm

dostum bak anlamıyorsun galiba sen burayı oyun sitesine çevirmeye çalışıyorsun ama bizim amacımız forumda daha çok önemli konulara yer vermektir.Bu tür bilgileri ancak açtığımız ''oyunlar'' bölümünde abartmadan paylaşabiliriz daha çok güncel ve önemli konulara önem verdiğimizi artık anlamanı isterim.
anıl93

anıl93

MesajKonu: Geri: GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ   GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ Icon_minitimeÇarş. Mayıs 20, 2009 6:40 pm

aynen katılıyorum isteyen istediğini bulmalı

GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ
1 sayfadaki 1 sayfası