ARKADAŞLAR SİTEMİZDE BENCE EFTEN PÜFTEN YAZILAR YERİNE FULL OYUN UPLOAD LARI ORJİNAL PROGRAM UPLOADLARI OLMASI GEREK SİZ BU BÖLÜLERİ AÇIN BEN PAYLAŞIMLARI YAPARIM ADMİNLERE SESLENİYORUM BÖYLE SİTELERE TALEP ÇOK
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 24/04/09 Yaş : 32 Nerden : Ankara
Konu: Geri: GÜNCEL SİTE OLMAMIZ GEREKLİ Ptsi Mayıs 04, 2009 10:26 am
önerin değerlendirilecektir
burak
Konu: konu admınD::D Paz Mayıs 10, 2009 2:37 pm
kards sıten cok gsl olms smdı coklu tıtresm msn sakaları we sıfre kırıcı prgram ıstıorm.. bı zahmet we ya bn le dırtek ırıtıbata gc dha ıı olr:D:D sıteye koy we ya dha ıı olur herkz yararlanr ole bı prgram war mı??
dragon06
Konu: gerek yok.. Cuma Mayıs 15, 2009 11:26 am
arkadaşım ciddi bi site burası eminim farkındasındır ancak sadece oyun ya da tek tür programlar hakkında olan normal sitelerden öteye her konuyu barındırabilecek özel bi site olmamız bence en iyisi olur.bu sayede öncelikli amaç olarak kendimizi TÜRKİYE'ye tanıtmak sonradan açılmak için en uygun adım olacaktır yanlış mı göktuğ?
dragon06
Konu: türkçe Cuma Mayıs 15, 2009 11:28 am
bide sitede herkesin anlayabileceği türkçe şekilde yazmaya gayret edersek..
evoburak
ZATEN TEK TÜK OYUN DEMİYORUM BENİM BURDA PAYLAŞACAĞIM EN AZ 130 FULL OYUN VAR SİTEYE BUNLARI EKLERSEK FULLCULAR BURAYA YÖNLENİRLER TÜRKİYEYİ TANIMAK İSTEYEN REHBER SİTELERE GİRER BURASI FORM SİTESİ REHBER SİTESİ DEĞİL Kİ
dragon06
dostum bak anlamıyorsun galiba sen burayı oyun sitesine çevirmeye çalışıyorsun ama bizim amacımız forumda daha çok önemli konulara yer vermektir.Bu tür bilgileri ancak açtığımız ''oyunlar'' bölümünde abartmadan paylaşabiliriz daha çok güncel ve önemli konulara önem verdiğimizi artık anlamanı isterim.